Concertticket kopen? Kijk uit voor woekerprijzen!

Voor dagelijkse boodschappen, een voorraadje tv-series op dvd of een nieuwe outfit hoef je helemaal je luie zetel niet meer uit, je koopt het allemaal vliegensvlug online. Prijzen vergelijken, de beste merken met de hoogste korting, je vindt het allemal in een handomdraai.

Met tickets voor een festival of een concert is het niet anders, ook die bestel je online. Toch plaatsen we hier best even een kanttekening bij. Het systeem is uiteraard superhandig. Een verkoop voor grote namen als Prince, Madonna of Muse opent en luttele minuten later zijn alle tickets de deur uit. Niet aanschuiven in lange rijen, gewoon klaarzitten aan je computer, tablet of laptop.

Sommige mensen hebben echter slechte bedoelingen en proberen extra winst uit dit fenomeen te slaan. Ze kopen een heleboel tickets op, die ze daarna aan woekerprijzen verkopen. Een verwittigd man – of vrouw – is er twee waard, en met een beetje voorbereiding laat je je al helemaal niet in de luren leggen.

Check dus vooraf op welke officiële websites je je tickets kunt kopen, zodat je je tijdens een moment van stress niet laat verleiden door dubieuze verkopers. Nog meer interessante tips over hoe je veilig concerttickets online koopt, lees je op Goedkoop.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>